Gratangsfjellet Hotell

En hyggelig og familieeid bedrift, som er stolte over å kunne tilby førsteklasses service i nydelige Gratangen. Fjellhotellet har en storslagen utsikt over Gratangfjorden, og er like idyllisk enten det er sommer eller vinter. Den lille perlen hvor Gratangsfjellhotell ligger, byr på naturopplevelser og kultur som du sent vil glemme.

Kortreist mat

De har en egen restaurant på huset, hvor de tilbyr kortreist mat, som både er næringsrik og spennende. På menyen finner du alt fra husmannskost til moderne småretter. Når du drar herfra, vil du garantert huske de utsøkte rettene du får servert i restauranten. Med stort fokus på sesongbasert meny for å benytte seg av flest mulig lokale produkter, vil du få en ny opplevelse hver gang.

Avspenning og avslapping

Avkobling er balsam for sjelen, og de ønsker å gjøre oppholdet ditt både avslappende og rolig. Dette er et hotell for dem som er på jakt etter å virkelig nyte livet og være i ett med naturen. De tilbyr badstue for gjestene, for å sette prikken over i-en etter man har vært ute i skiløypa eller på kajakktur. Det er også gratis tilgang til wifi, slik at du kan holde deg oppdatert og la andre få vite om hvor flott du har det i Gratangen. En absolutt vinner dersom du søker en stille stund borte fra bylivet!

Familie med fokus

Hotellet er både familiært og litt internasjonalt, da det eies av svenske Magnus og norske Hilde. De har fokus på et litt annerledes og moderne konsept, og ønsker å utvikle hotellet med å vise at de bryr seg om miljøet. De ønsker å tilby et grønt alternativ med en stor dose bærekraftighet. Her kan man rett og slett føle seg velkommen. Husk å nyte utsikten, fredeligheten og gjestfriheten – enten det er under det dansende nordlyset eller i skinnende midnattssol.