Hoteller langs kystkulturveien

Kystkulturveien strekker seg gjennom Nord-Norge, og man passerer Gratangen langs veien. Den vil ta deg med på et mangfold av opplevelser; fra dype grotter til majestetiske fjell, fra små tjern til langstrakte fjorder, fra nordnorske små landsbyer til samiske bosetninger. Spenning og avslapning kan begge oppnås ved å utforske kystkulturveien.

Selv om man begir seg ut på et lite utviklet område, som ikke har hotellene satt opp på rekke og rad, vil man likevel finne overnattingssteder langs veien. Mange av disse hotellene og gjestegiveriene er moderne og absolutt verdt pengene – med alle fasiliteter slik at du skal kunne få nyte ferien din. Enten du ønsker å koble deg på nett og besøke internett casino Mummys Gold etter en lang dag i bilen, eller synke ned i en komfortabel sofa etter dagens fjelltur, er valgmulighetene mange.

Tre på topp

  • Stall Holtås:

En hyggelig hestegård med flotte overnattingsmuligheter. Her finner du gratis WiFi og gratis parkering dersom du kommer med bil eller bobil. Bli med på et spennende ridekurs, eller bare lad opp batteriene under oppholdet ditt.

  • Fjellkysten Gjestegård:

Inspirert av urnorske tradisjonsboliger kom dette gjestgiveriet frem. En kombinasjon av et vikingaktig langhus og en samisk gamme, med fokus på at gjestene skal kunne koble av og ha et behagelig opphold. Gjestegården tilbyr rom med vidunderlig utsikt, og har en eksklusiv restaurant på huset.

  • Gratangen Fjellhotell:

Det familieeide hotellet med utsikt over Gratangsfjorden. Med fokus på miljø og bærekraftighet, tilbyr de også gratis WiFi og en fin restaurant med utsøkt mat.

Bestill i forveien

Husk at det er mange som ønsker å få med seg nordlys og midnattssol, så det kan være lurt å legge inn bestillinger i forveien. Langs hele Nord-Norge øker det i antall turister hvert år, og dersom man har spesielle ønsker bør man sikre seg de beste stedene allerede før avreise hjemmefra.