Et koselig gjestgiveri

Fjellkysten Gjestehus er et hyggelig gjestgiveri som ønsker deg velkommen til Gratangen. Gjestgiveriet er bygget med inspirasjon til den urnorske arkitekturen, og resultatet er en storslagen kombinasjon av et vikinginspirert langhus og en samisk gamme. Her kan du gi slipp på hverdagens stress og koble av i naturlige omgivelser: lad batteriene dine og kjenn vinden i kinnene.

Kystkulturveien går gjennom Fjellkysten Gjestehus, og dette punktet på kartet holder spennende arrangementer året rundt. De ønsker å være et sted hvor både lokale mennesker, norske turister og utenlandske gjester kan utveksle og ta del i kulturelle begivenheter. Enten det er musikkrelatert eller en eksotisk meny i restauranten, byr arrangementene på et smeltepunkt for en kulturell arena.

Nærliggende opplevelser

Det finnes utallige utflukter å ta seg til når man besøker Gratangen, og Fjellkysten gir god info om dette. Kanskje du alltid har drømt om å prøve isklatring? Da bør du ta turen innom på vinterstid, for å få oppleve å hakke deg inn i fjellveggen og klatre oppover. Adrenalinet bruser, og det blir en opplevelse du sent vil glemme.

Dersom du ikke er så glad i høyder og heller søker etter bakkekontakt, kan de unike nærliggende grottene være et monument. Fjellkysten Gjestehus tilbyr turer til grottene, med avreise fra hotellet.

Nyt og slapp av

Hvis du er ute etter en avslappende ferie, kan du nyte utsikten fra hotellet og koble deg til gratis trådløst Internett. Ta en spasertur i nære omgivelser, og avslutt med et deilig måltid på gjestgiveriets restaurant. Smakene de tilbyr florerer av skandinavisk inspirasjon, med en dose lidenskap. Maten er ofte kortreist på Brasseriet Naustet, som restauranten heter, og de blander sammen lokale produkter med nordiske smaker. Menyen endrer seg med sesongene, slik at mest mulig er lokalprodusert. Absolutt verdt en prøvelse dersom du ønsker deg en avslappende middag, eller en energifylt frokost før du skal teste ut omgivelsene rundt.