Sommeraktiviteter

Under sommermånedene kan omgivelsene tilby en frodig og grønn natur, langstrekte vidder og majestetiske fjell: og selvfølgelig, den berømte midnattssolen. Gratangen er ikke bare en vinterdestinasjon – det er minst like vakkert her om sommeren! Mulighetene er mange, og naturen er storslagen. Etter en hel dag ute på farten, kan det være deilig å returnere til hotellet ditt og slappe litt av. Hotellene i Gratangen tilbyr gratis WiFi, noe som gjør det enkelt for deg å koble deg opp for å snakke med venner eller familie etter en lang dag – eller eventuelt prøve lykken med Gaming club online spill på online casino.

Utforsk omgivelsene på den måten som passer deg best:

På hesteryggen

Stall Holtås tilbyr rideleirer, ridekurs og besøk på hesteryggen på gården deres. En prima mulighet til å se landskapet fra en annen vinkel, og bli kjent med noen av de flotte hestene de har!

I kajak

Padle gjennom den rolige Gratangsfjorden i ditt eget tempo. Nyt naturen, stillheten og friheten ved å være i ett med naturen. Du kan leie kajakker på Nordnorsk båtmuseum i Gratangen.

I båten

Du kan leie båter i nærliggende Foldvik. Disse båtene er ypperlige dersom du ønsker deg en fisketur eller bare å komme deg ut på sjøen en stund for å se andre øyer eller fjorder i nærheten. Spektakulært under midnattssola!

Til fots

Ut på tur, aldri sur – her er et helt nettverk av fotturer!

På sykkel

Sykle rundt fjorden eller oppover i fjellet. Fjellene er ypperlige for terrengsykling, og veiene er fantastiske for landeveissykling. Både korte og lange turer er tilgjengelige, du velger det som passer deg best.

For å få en minnerik opplevelse, er det ideelt at hotellene er moderne utstyrt med internett. På den måten får du delt dagens utflukt, og kan slappe av når du returnerer etter en lang dag ute.